Mitt liv på Stureplan

stureplan

Som många säkert känner till så skriver mega-bloggerskan Blondinbella bl a om hur livet är på Stureplan. Vill naturligtvis inte vara sämre och ska därför berätta om mitt eget liv på Stureplan, i början av 90-talet… Jag umgicks med en tjej som jobbade i modellbranschen, och hon visste självklart vilka ställen man skulle gå på – de låg alla runt Stureplan. Visst tänkte jag, som med mitt bristande lokalsinne och ointresse för stan, inte hade en aning om att det faktiskt var stora skillnader mellan olika stadsdelar. Jag hängde med en första gång, minns inte ens vilket ställe vi var på. Vad jag genast slogs av var att precis allt och alla var helt fel. Eller var det mig det var fel på?! Sanningen att säga var det väl inte direkt fel på någon, jag passade bara inte in. Denna första gång blev även min sista gång, så om ni vill läsa mer om Stureplan – välj en annan blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *