Veckans Knas

telefonkiosk

En gång för väääldigt länge sedan bestämde jag och min kusin oss för att åka från Akalla till Djursholm mitt i natten. Bussarna hade slutat gå, men vi promenerade glatt från Solna Centrum till Djursholms Torg. Att detta var mitt i vintern och att delar av promenaden gick längs E4:an bekymrade oss föga. När vi närmade oss Djursholm uppstod dock ett litet problem; min kusin kom på att hon saknade nycklar och att resten av familjen var på landet. Taxipengar saknades och att promenera tillbaka igen var inget alternativ, allstå var goda råd dyra. För att slippa blåsten, som var minst sagt besvärande i rådande minusgrader, knölade vi in oss i en telefonkiosk vid Djursholms Torg. Vi tyckte oerhört synd om oss själva och jag är inte helt främmande för att vi kan ha varit Djursholms enda uteliggare i modern tid. Och ja, ja har blivit åtminstone lite smartare sedan dess 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *