Alla Hjärtans Dag

st__valentine___

För många år sedan var det en kille som sade “Helena, du har ett stort och gott hjärta du”. Den exakta storleken har jag ingen koll på och huruvida det är gott eller inte vågar jag inte svara på. Det enda jag är säker på är att jag ska ta väl hand om det i dag på Alla Hjärtans Dag 🙂 

För övrigt anser jag denna dag vara meningslöst trams i kommersialistisk anda. Faktum är att jag personligen föredrar blommor, presenter eller massor av kärlek helt vanliga dagar när det inte verkar så påtvingat. Jag står således redo för uppvaktning 364 dagar om året, men inte i dag. Tommie, du slipper trängas i blomsterhandeln i år också!

Kram på er och ha en fin dag, med eller utan blommor & choklad.

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.