Shopping

1136390_shopping_bag_button

Har sett i andra bloggar att det är väldigt populärt att tala om vad man har handlat, var man har handlat, priset på det man handlat och slutligen kröna detta med en bild på det man handlat. Har faktiskt medvetet valt bort denna typ av inlägg, eftersom jag inbillar mig att väldigt få är intresserade av ex.vis vilken mascara jag har köpt, hur den ser ut och vad den kostade. Om jag har fel, vänligen meddela mig så kan jag maila info och bilder 🙂

Kommer med all säkerhet att göra undantag även från denna princip, om jag köpt någon väldigt vacker inredningsdetalj till exempel. Och helt säkert om jag får hem en liten hundvalp till sommaren, fast det är ju ingen vardags-shopping så det räknas inte 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *