Supertorsdag

Torsdag kväll, är ute på landet och är ledig i morgon = underbart! Lite extra skönt att SSK med Leffe Strömberg i båset tagit 3 poäng hemma mot Djurgården, vi SSK:are har ju inte direkt varit bortskämda vad gäller vinster den här säsongen. En liten bonus att SSK dessutom släckte hoppet om slutspel för sina motståndare 😉

Med anledning av Jennys kommentar till Mat & Så’nt, recept på Storkelinas “berömda” potatisgratäng utlovas inom kort. Måste bara hinna kolla hur jag brukar göra den 🙂 Jättekul att höra att den är uppskattad, konstigt nog flera som gillar den…

Ska nu ta i tu med Veckans Storky, har inte en enda travtidning här så det kan bli riktigt intressant. Hoppas att kunna bjuda på ett vettigt system någon gång, eftersom jag vet några modiga som spelar Storky Girl.

Ha det gott / Lant-Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *