Dieselmannen

gron-kraksmiley

ALLA HAR VI TRÄFFAT HONOM!!!!
De flesta av er har nog stött på honom på ett eller annat sätt. Detta är dieselmannens tillvägagångssätt: Efter att du har lagt dig efter en normalt blöt kväll på stan och du inte anar någon fara, kommer han smygande… Han har som vanligt med sig det han behöver och det som blivit hans varumärke; en hammare, småpengar och en liter diesel.

Först tar han dina kläder som du så prydligt vikt ihop och slänger dem runt omkring i lägenheten. Därefter stänger han fönstret och tar på dig skorna igen. Så tar han alla dina sedlar och byter ut dem mot lite småpengar. Sedan slår han dig i huvudet med en hammare och häller ner en liter diesel i din hals. Har du mot förmodan inte kommit hem själv på kvällen utan har med dig en helt obekant person, byter han ut denne mot ett mindre praktfullt exemplar och får denne att tala en mindre begriplig och ganska ful dialekt på morgonen. Jag har alltid vetat att det inte har varit mitt fel att det blir så!

Ryktet säger också att han ibland planterar hår på din tunga, spyr på dina kläder och delar ut ditt telefonnummer till alla möjliga otäckingar på gatan, men detta är för tillfället obekräftade rykten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *