Melodifestivalen – igen

nottecken

Är urusel på att följa Melodifestivalens alla deltävlingar, eftersom jag oftast inbillar mig att jag har bättre saker för mig. Är dock en nyfiken själ och har nu lyssnat igenom de bidrag som gått till finalen i Globen samt vidare till andra chansen. Hu, jag blir alldeles mörkrädd! Det finns ju inte ett enda bidrag som håller någon högre klass, eller rättare sagt, inte ett enda bidrag som kan göra sig gällande i Eurovision Song Contest (hm, undrar om jag kommer att få äta upp detta påstående?). Jag har aldrig varit något fan av systrarna Päiväränta, men de känns som giganter i detta mediokra sällskap. Väl mycket 80-tal över låten, men den kan nog räcka långt ändå… i Sverige. BWO’s låt var fin, men för seg för moderna européer utanför Sveriges gränser. Vem vet, kanske rent av småtöntiga HEAT vinner i Globen? Nä, nu ska jag vara snäll: jag är övertygad om att alla har gjort så gott de kan, synd bara att de inte kan lite bättre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *