SM-slutspel – del 1

hatar-lhc

SM-slutspelet i hockey inleddes i går, och personligen är jag fullt nöjd: LHC torskade borta mot Skellefteå AIK. I TV-rutan fick man dessutom se en skymt av en välbekant T-shirt med texten “Jag hatar också LHC” = dubbel glädje. Denna kreation såldes bland SSK-supporters för ett antal år sedan, men hur i hela fridens namn har den hittat ända till Skellefteå? Hursomhelst så gillar jag tröjan, och av någon konstig anledning vet jag exakt vilket typsnitt som användes då den trycktes 😉

Någon som tycker att jag är en smula omogen i min relation till LHC? Bakgrunden till mina olustkänslor är det oerhört oproffsiga och otrevliga bemötande jag & Tommie fick under ett antal bortamatcher mot LHC i början av 2000-talet. Vi blev behandlade som boskap, vilket var fruktansvärt störande. Till saken hör att vi kom till arenan i bil, spik nyktra och allt annat än stökiga. Hyfs och folkvett hade de dessvärre inte hört talas om i staden LinköpingAlltså, jag är inte långsint MEN… jag glömmer inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *