Kärt återseende

emma-andersson2

Emma Andersson, "gammal" Robinson-vinnare

På lördag är det nypremiär för kungen av dokusåpor – Expedition Robinson. Känns nästan lite fånigt, men jag ser faktiskt fram emot det. Ett precis lagom trevligt program på lördagskvällen, oavsett om man är i stan eller på landet. Och så är det ju så mysigt att få gilla några få och tycka sådär härligt illa om andra. Jag tror dessutom att det är utomordentligt nyttigt att få hetsa upp sig över okända människor på TV (om man är i avsaknad av större problem i sitt eget liv) – bra att lätta på trycket i bland :) Och vem vet, kanske vi denna säsong får nya “superstjärnor” i stil med Emma Andersson (suck) och Robinson-Robban (dubbelsuck)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *