Memoarer

memoarer

Nix, det är inte mitt eget långa och innehållsrika liv som ska plitas ner ännu 😉 Däremot ska jag just börja läsa Barack Obamas memoarer med titeln “Min far hade en dröm”. Många har rekommenderat den, och jag har stora förhoppningar om att det rör sig om en läsvärd berättelse. Inte minst för att den skrevs redan 1995, det villa säga 14 år innan herr Obama blev USA:s president – den 44:e i ordningen och den 1:e afroamerikanen att tillträda den åtråvärda (?) posten. Återkommer med mina tankar kring boken så småningom.

I fall att någon redan nu är nyfiken på vad som hände efter att memoarerna kom till (förutom att Obama blev president då’ra) så kan jag avslöja: Barack Obamas hustru, Michelle, tycker att deras äktenskap fått sig en kick efter att maken blev president. Detta eftersom Barack nu kan tillbringa mer tid i hemmet så att paret kan vårda sin kärlek. Allt enligt ett av våra främsta sanningsvittnen, Svensk Damtidning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *