Attentat?

tillfalligt-avbrott

Någon som minns den dramatiska Melodifestivalen 1990? Mitt under Carola Häggkvists framförande av “Mitt i ett äventyr” blev det nattsvart i TV-rutan. Carola kom “bara” 2:a i tävlingen och detta skylldes främst på det tillfälliga avbrottet. Diskussionerna gick heta huruvida avbrottet var ett attentat mot Carola (bakgrunden skulle ha varit hennes engagemang i församlingen Livets Ord). Måste erkänna att jag, när det begav sig, köpte attentatsteorin rakt av.

Nu, 19 år senare, har jag dock ändrat mig. Varför? För ett par veckor sedan körde Tommie ett jobb (innebandysarg etc) till Mullsjö. I Mullsjö spelades en viktig match mellan Mullsjö AIS och Jönköpings Innebandyklubb, en match som eftersändes i TV. När matchen var slut och sarg etc skulle rivas pågick således TV-sändningen fortfarande, på grund av Tommie dessvärre inte helt friktionsfritt. När man sände direkt från studion blidde det plötsligt svart i rutan och ett jä..a liv på TV-killarna. En viss Tommie, som bara “skulle hjälpa till lite”, hade ryckt ur en kabel som han tyckte var i vägen. Man kan säga att han, enligt TV-teamet, valde helt fel kabel att slita ur 🙁 Hursomhelst, Carola och hennes fans kan förmodligen känna sig helt trygga med att det bara var någon som gjorde “en Tommie” den där gången 1990.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *