Startelvan

football-manager

Dags att vidga vyerna och testa något nytt. Har tidigare provat Dream Team (hockeymanagerspel – elitserien), men ska nu göra debut inom fotbollen: Startelvan, ett online-managerspel för Allsvenskan. Ska bli spännande att se hur det går, är ju inte alls lika insatt i fotbollen som i hockeyn… Kan dock vara bra att inte vara så insnöad på ett lag (SSK) som i hockeyn – jag hade väldigt svårt att köpa spelare från “fel” lag till Dream Team. Hursomhelst, bara att tuta och köra och tävla om den ärorika titeln som Opal Viking League-vinnare 🙂

När det gäller fotboll så har jag aldrig varit inbiten anhängare av något speciellt lag, hade ett Bajen-märke som matta i dockskåpet och såg några matcher under 70- och 90-talen, men mer blev det inte. Under tiden jag bodde i Bromma fick jag känsla för Brommapojkarna, så om något kallar jag mig BP-fan. Fast bara i smyg, för BP har förmodligen världens töntigaste publik (sorry!)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *