En av de “stora”

gynning1

Carolina Gynning

Storhetsvansinne eller en narcissistisk personlighetsstörning – jag vet inte vilket men något har helt klart drabbat Carolina Gynning. I slutet av sommaren lanserar Gynning sin egen parfym, sedan tidigare är Björn Borg den ende svensk som haft en “egen doft” (parfym alltså 🙂 ) Andra föregångare till Gynning är ex.vis Victoria Beckham, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Britney Spears och Paris Hilton. Det är inget dåligt sällskap fröken Gynning väljer att sälla sig till, åtminstone inte vad gäller nivån på kändisskap. Det känns dock som ett hyfsat stort glapp mellan t ex Björn Borg och Gynning, behöver nog inte bemöda mig med att förklara vad jag menar…

Jag vill på intet sätt frånta Carolina Gynning hennes prestation, det vill säga att gå från att vara blåst bimbo (sorry, första intrycket) i dokusåpan Big Brother till att ha gjort sig en påklädd karriär som TV-personlighet. Bra gjort, och lite silikion har dessutom försvunnit på vägen. Men en egen parfym? Näääää… fast det förvånar mig inte om hon lyckas med det också.

Bilden ovan är för övrigt en av de fyra (!), fullt “rumsrena”, nedladdningsbara gratisbilder jag hittade på Gynning. På resten av bilderna (ganska många) var hon delvis avklädd eller poserade på ett, i detta sammanhang, olämpligt sätt. Nu vet ni det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *