Storkelina bakom ratten…

bilwen

Tommie har länge tjatat om att jag måste ta körkort. Misstänker att tjatet kommer att upphöra nu; efter att han bett mig att backa bilen några meter på tomten på landet (inhägnat område). Hur var det nu igen med pedalerna? Vilken är broms och vilken är gas? Ooops, jag hade visst glömt… Backade i full gas och fel riktning = var på väg rätt in i huset 🙁 Bilen (som faktiskt är MIN 😉 ) klarade sig, likaså Tommie & Teo. Ingen större fara således, men jag har aldrig tidigare sett min man så uppjagad/rädd/orolig = en intressant upplevelse. Tommie hälsar för övrigt att den som önskar få den ocensurerade versionen av dagens drama kan ringa till honom. Personligen kan jag aldrig tänka mig att det finns mer att tillägga! Och själv var jag inte så fasligt rädd för den delen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *