Är Kate bastant?

kate-winslet1

Kate Winslet

www.expressen.se hittade jag följande rubrik: “Feta är hippare än anorektikerna”. Nyfiken som jag är så klickade jag mig vidare och läste sedermera vidare: “Som Sunday Times Style nyligen konstaterade är nämligen det kommande årets bastanta stilikoner bredhöftade kedjerökande Joan i tv-serien Mad Men, kurviga Oscarvinnaren Kate Winslet, och så popstjärnan M.I.A. som uppträdde på Grammygalan bara tre dagar innan hon födde sin första son”. Absolut jättepositivt om benrangeltrenden svänger en aning och förmodligen många som skulle må lite bättre. Men… hur i helsike kan man kalla ex.vis Kate Winslet för bastant stilikon?! Vad ger det för signaler till alla bantningsfanatiker? Oj, oj vilken intressant värld vi lever i 🙁

2 svar på ”Är Kate bastant?

  1. Jonas >> Skönt för Tommie om inte annat, tänk om jag skulle diskutera allt som “upprör” mig med honom 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *