Veckans Knas

hacksax

För knappt två år sedan var jag & Tommie på väg hem efter en god middag hos bekanta i Mariehäll. När vi kom till Marabou-bron i Sundbyberg såg vi en kille kastas ut ur en bil. Bilen drog iväg i full fart och killen studsade runt skrikandes på gatan. När vi närmade oss ropade han att vi måste hjälpa honom för att han hade “nå’t i brallorna”. Tommie trodde att det var en “knäppgök” och fortsatte först att gå; jag som är blödig och en god medmänniska stannade direkt (till Tommies inte så stora glädje…) när jag kom fram till killen. Herren i fråga var både berusad och drogpåverkad, men lyckades  ändå beskriva de smärtor han upplevde “där nere”. Efter mycket om och men lyckades vi få killen att visa vad han hade innanför brallorna. Döm om vår förvåning när stackar’n hade en häcksax hopknipt/klämd runt könet… Tacka fan för att han hade ont! Häcksaxen hamnade slutligen i en rabatt och vi hjälpte till att ordna en taxi – end of story.

Man kan ju undra vad grabben gjort för ont för att drabbas av detta grymma öde? Helt klart är i alla fall att han bara var en hårsmån från att ha förlorat hela härligheten 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *