Långfredag

paskpynt

I dag sitter jag naturligtvis och målar ägg och påskpyntar för brinnande livet… eller inte 😉 Nä, faktum är att jag aldrig har varit nå’n påskfantast. Påskris tyckte jag i och för sig var kul; ända tills jag träffade Tommie som är allergisk mot björkpollen. Har hört att man kan strunta i att sätta riset i vatten och att det då ska vara helt ofarligt, men jag vågar inte chansa. Har redan plågat Tommie tillräckligt – fyllde ex.vis vårt hem med undulater, eftersom jag hade glömt att Tommie även är dunallergiker…

Sanningen är den att jag ska ägna kvällen åt att sitta barnvakt åt min underbare, älskade brorson Sebastian. Vi får väl se vem som vaktar vem, men mysigt ska det bli i alla fall 🙂

Ett svar på ”Långfredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *