Med facit i hand

sit-upssmiley

Har i dag blivit analyserad likt aldrig förr; först medarbetarsamtal med chefen och sedan en “hälsoprofil” hos vår företagstränare. Summan av det hela var något förvånande – jag har jobbet kvar 😉 Hälsoprofilen gjorde mig dessutom riktigt glad. Även om jag, p g a vissa fysiska tillkortakommanden,  inte kan hålla igång som förr så visade det sig att promenader och sjukgymnastik gör en hel del nytta. Min kondition var inte alls så tokig som jag väntat mig 🙂 Mitt största aber (i nämnda sammanhang) är att jag skippar frukosten och det ska jag åtminstone försöka att ändra på. Man blir tydligen (?) värsta energiknippet av frukost och det vore ju inte fel. Någon med erfarenhet som kan berätta om sitt fantastiska liv som frukostätare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *