Ledig fredag

solstolsmiley1

I dag var jag ledig från jobbet och satt i stället i en solstol och jäste på landet – 21 grader och sol! Medan jag hade det bra arbetade Tommie hårt med att anlägga en “parkeringsplats”, eller snarare en plats där lastbilen inte sjunker ner i lera och snö. Verkar fiffigt på nå’t vis, nu kanske grannen slipper dra loss oss med sin traktor fler gånger…

Sorry alla mina DIF-vänner, men jag tycker att det var ruskigt kul att BP slog Djurgården i kväll. Har alltid haft en förkärlek för de svaga grupperna i olika sammanhang och det gäller såväl inom idrotten som samhället i stort. Och BP måste väl ändå vara att betrakta som underdogs, även om lagets tränare i en intervju jag läst inte håller med?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *