Strålande maj

Maj månad tog sin början i går, men inget demonstrationståg för min del (sorry mormor). I stället grillad oxfilé, som tyvärr inte var den möraste jag stött på. Vad besviken jag blev – halva poängen med oxfilé är ju att man ska slippa nöta på tänderna när man äter 🙁

I dag har Tommie fått hjälp av Stolle  att påbörja inhägnandet av vår “extratomt”. 22 meter av totala 180 är nu avverkade = strålande. Särskilt med tanke på att Stolle inte är den smidigaste killen i världen (se Elwiras bildserie nedan…). Så går det när 08-orna kommer till landet 😉

stolle-forbereder

Stolle förbereder hopp över staketet

stolle-pa-vag-over

Stolle på väg över

stolle-landar

Stolle landar 🙂

6 svar på ”Strålande maj

  1. Den där ovanligt vältränade och panterlika atleten på bilderna måste ju ha lyckats med det formidabla konstycket att med några få graciösa moves få storheter som häcklöparlegenden Edwin Moses, gymnastikfenomenet Nadia Comaneci och den kokainsnortande höjdhoppsfantomen Javier Sotomayor att gråta blod av avund efter denna sällan skådade uppvisning av mod, styrka, uthållighet och kroppskoordination inte minst, som är på gränsen till det omänskliga?!?
    Vilken GIGANT!

  2. Elwira >> Eller hur? Tack för att du var så kvick att ta fram kameran! Kram kram Helena

  3. Kan inte annat än hålla med Stolle, han är helt enkelt som en korsning mellan anakonda, grizzlybjörn, gepard och delfin. Fast smidigare, smartare och starkare………

  4. Det känns tryggt att det finns såna som Tommie där ute som ser på världen med nyktra ögon och kan förmedla viktiga saker som denna på ett korrekt sätt. Undertecknat har vid ett flertal tillfällen varit utsatt för en ren förtalskampanj från flera olika håll där inkorrekta och helt absurda beskrivningar så som “strandad blåval” och “blekfet badpojke i vassen” och liknande figurerat. Helt befängda påståenden förstås…
    Så tack Tommie för den målande och helt korrekta beskrivningen:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *