Massmördare…

myror

Jag är en stor djurvän och tillhör det fåtal som rycker ut även för att rädda insekter som håller på att drunkna etc. Det är med bestörtning jag nu har insett att jag lever ihop med en massmördare 🙁 Först gav han sig på myrorna på landet med anti-myrmedel; resultatet blev förstås förödande… Sedan hem från landet med lastbil = STOR vindruta = ett otal oskyldiga men ack så döda insekter. Jag hade föredragit om naturen haft sin gång och alla dessa insekter blivit fågel- eller fladdermusmat i stället. Hm, äter fåglar/fladdermöss myror förresten? Jag får kolla upp det och återkomma i ärendet 😉

2 svar på ”Massmördare…

  1. Räknas den miljard av mina hjärnceller som får sätta livet till under en helg på landet som insekter, undrar man ju lite grann…..?

  2. Stolle >> Jo, nog räknas även det som massmord, fast det kan vi nog inte lasta Tommie för!? Eller kanske ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *