Bättre förr…

boygeorge5boy-george1
George Alan O’Dowd, mer känd under artistnamnet Boy George, var en av mina idoler under slutet av 80-talet. Under hans tid i gruppen Culture Club och med världshiten Karma Chameleon fångade han mitt unga hjärta. Och ja, jag tyckte att han var jättesöt (se den vänstra bilden) … Har nu kollat upp vad som hände efter “min” tid med Boy George och blev ruskigt besviken. För närvarande sitter han i fängelse, dömd för olaga frihetsberövande, efter att ha kedjat fast en norsk eskortpojke (mot hans vilja) 2007. Och jag tycker inte att Boy George är ett dugg söt längre (se den högra bilden…). Tiderna förändras och så även jag; kan inte längre förstå vad jag någonsin såg i karlns utseende (musiken gillar jag fortfarande 🙂 ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *