Kvinna + blogg = ?

bloggarsmileys

Hittade nyss följande rubrik på www.aftonbladet.se “Kvinna + blogg = Makt!”. Läste vidare att:

  • de kvinnliga bloggarna “driver den sociala utvecklingen på nätet”
  • många människor “vill slå ner på den svenska kvinnliga bloggaren”
  • de svenska bloggarna är en folkrörelse att räkna med”.

Nämnd artikel är naturligtvis skriven av en grupp bloggande kvinnor. Hm, är de möjligen något självcentrerade och har en övertro på sig själva och sina förmågor? Eller driver de bara en liten klubb för inbördes beundran? Ni kan i alla fall känna er helt trygga med att jag inte lider av storhetsvansinne eller har några som helst ambitioner att förändra världen genom denna blogg. Upplever inte ens att omgivningen “slår ner” på mig i egenskap av att vara kvinnlig bloggare. Aha, det kanske beror på att jag inte når den stora massan? Jo, så kan det förstås vara… Tack ändå, kära läsare, för att ni inte trycker ner mig och gör blogglivet svårt för mig 😉

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *