Spretig blogg

text

Det finns bloggar för så gott som alla smaker och inriktningar, ex.vis bloggar om mode, inredning, sport, mat & vardagsliv. När jag kollade lite på vad jag själv skrivit om här blev jag konfunderad – min blogg har ingen inriktning alls. Eller många  inriktningar, välj själva. Jag har även tidigare funderat över just det faktum att min blogg är så “spretig” – har dock inte funnit någon lösning. Bloggen speglar till stora delar min personlighet, och den är ju också en salig röra 😉 Det blir helt enkelt till att fortsätta att vara en bloggare helt utan linjer och inriktning, men för formens skull ett litet tips: om du har specialintressen så finns det med all säkerhet en blogg i just din smak någon helt annanstans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *