Tack, Tomas Kollar!

kollar

Tomas Kollar uppvaktar flitigt 🙂 Foto: Andreas Grandin

SSK och Tomas Kollar går skilda vägarKollar vidare till Leksands IF 🙁 Trist att den nya klubbadressen tillhör mina personliga ickefavoriter, men för Kollars del är det säkerligen ett bra val. En klubb som satsar mot elitserien måste vara det självklara målet (bortsett från elitseriespel då) och Leksand är bara att gratulera.

Vissa spelare gör större intryck än andraTomas Kollar har varit en sådan spelare i SSK och han hade en stor del i lagets senaste avancemang till Elitserien. En sådan kämpaglöd och ett så’nt hjärta för ishockeyn ser man inte för ofta – jag är glad att vi fick se det i SSK. Tack för allt Kung Kollar! Du har varit en oerhört värdefull krigare i mitt hjärtas lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *