Snabbtitt…

hindersbo

I eftermiddag bär det av mot landet, men tyvärr inte för att jag ska tillbringa några mysiga dagar där. Nix, det är chefen som ska kolla på den underbara granngården Annelund som tyvärr är till salu. Jag hänger bara med som guide men får ju åtminstone se en skymt av vårt underbara ställe.

Annars är jag inne i en intensiv period med studentmottagningar och annat skoj som ska avverkas, presenter som ska inhandlas osv. Jättekul, men även lite stressigt och tungt för min sargade kropp… Får se till att ta igen mig ordentligt när allt är över och jag ska erkänna att semestern hägrar. Att bara “vara” är inte dumt alls emellanåt – tror faktiskt att det är ett av människans basala behov. Mina vänner arbets- narkomanerna håller förstås inte med, men jag är trots det övertygad om att jag har rätt (som vanligt) 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *