Vad hände sedan?

samantha-fox2

Somliga kollar upp gamla klasskompisar på Facebook – själv ägnar jag mig emellanåt åt att kolla upp kändisar “från förr”. Denna gång föll valet på Samantha Fox, som i jättehiten Touch Me stönade fram orden “Touch me, I want to feel your body…” 1986. Storbystade fröken Fox, med förflutet som toplessmodell, blev snabbt namnet på allas läppar och mången killes våta dröm. Tji fick dock alla stackars grabbar, för 2003 berättade Samantha Fox i sin självbiografi att hon är lesbisk 🙁 Vilken omtanke av henne att inte nämna det medan det begav sig på 1980-talet; ack så många hjärtan som krossats i så fall 😉

De har inte fått nämnvärt med uppmärksamhet i Sverige, men Fox har gett ut ett antal album sedan starten 1986. Det senaste var Watching You, Watching Me (In the 21st Century) och kom 2002. År 2004 spelade hon, tillsammans med Günther, in en ny version av Touch Me: 

http://video.google.com/videoplay?docid=3238343021359056276 ).

Samantha Fox sjunger fortfarande på klubbar världen över, men 1980-talets storhetstid är sedan länge förbi 🙁 Bara att konstatera att det är få artister förunnat att vara på topp decennium efter decennium…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *