Söndagsmix

slipsknut

Storky Girl strejkar denna vecka och även jag har haft några dagar med sparsamt bloggande. Det sistnämnda dels för att jag har haft annat för mig, men också för att jag vet att många med mig haft likaså. Nä, man kan inte sitta och glo alltför mycket på en dataskärm när det är sommar…

Tog en liten shoppingtur med Tommie i dag och det tog längst tid för honom – detta trots att vi kom hem utan inplanerad skjorta och med bara en slips i bagaget 🙁 Själv shoppade jag mig igenom Åhléns och Kicks i rekordfart och missade ingenting 🙂

Kommande lördag gifter sig Tommies syster Anne med Dave och min vän Jessica med sin Ronnie; båda paren ska vigas utomhus. Dessbättre ser det ut att vara ett rejält högtryck på ingång och jag håller förstås tummarna för att det håller i sig. Bröllop = solsken och ska så vara sma-hjartan1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *