Fredagsmys & så’nt

bishops-arms

I går övergav min vän och kollega Annica kolonistugan och jag hemmets lugna vrå för en tur till The Bishops Arms i Sundbyberg. Ursprungsidén var lite mat och ett par glas vin/öl, men sedan drällde det in bekanta av alla de slag = timmarna gick… Mycket trevligt hursomhelst och ett utmärkt alternativ till att ligga hemma och gny över en ilsket värkande höft och en utmattad rygg 🙂

Rent generellt vill jag slå ett slag för den underbara småstaden Sundbyberg. Här finns allt från italienska restauranger med rutiga dukar till ett ständigt pulserande Grand Garbo. Där emellan finns förstås pizzerior, S Grillen, McDonald’s, ett antal pubar, flera kinakrogar, grekiska/indiska/thailändska restauranger osv. Affärer är det också gott om och naturlivet runt fågelrika Lötsjön går inte av för hackor. Om man inte drömmer om ett liv på landet (eller i storstan) är Sumpan faktiskt oslagbart 🙂 Tycker jag i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *