Visdomsord

infosmiley

Världens äldste man heter Walter Breuning, är 112 år gammal och amerikan. Då Walter intervjuades av en amerikansk TV-kanal hade han flera idéer om hur han blivit så gammal men också varför han fortfarande är helt klar i huvudet: “Varje dag som du inte lär dig något nytt är en förlorad dag” sade Walter Breuning.

Jag kör nu stenhårt på Walters linje och strävar dagligen efter att insupa nya kunskaper. Eftersom jag är en omtänksam person, som är mån om mina bloggläsare, försöker jag även att dela med mig här. Dessutom vill jag ju förstås att bloggen ska läsas av/med klara huvuden 😉 Detta är bakgrunden (hm…) till mina informativa inlägg om humlor, fästingar, dinosaurier etc; håll till godo.

2 svar på ”Visdomsord

  1. Han har fortfarande en bit kvar till Henry Allingham som gick bort i förra veckan i en ålder av 113 år och 42 dagar. Hans recept på ett långt liv var “cigaretter, whisky och vilda, vilda kvinnor – och ett sinne för humor”. Han var dessutom en väldigt glad och “aktiv” människa in i det sista enligt vårdhemschefen på hemmet där han bodde. Allt enligt DN.se

    Tror jag anammar hans filosofi, så enkel att t.o.m en idiot som jag kan följa den och ha lite skoj på vägen:-)

    Men all respekt för Walter, och om han lever nästa år ska jag fundera på hans variant också. Men tack för din omtanke, den passar säker flertalet, jag är antagligen bara undantagey som bekräftar regeln i vanlig ordning:-)

    Som Jacob Dahlin alltid avslutade:

    Skål ta mig fan!

  2. Stolle >> Du behöver inte ens vänta till nästa år; Walter blir 113 redan i september 🙂 Om allt går som det ska vill säga… Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *