Toakultur

WC

När man gått in på en toalett och ska stänga dörren upptäcker man tämligen ofta att handtaget är vått. Den stora frågan är: beror det på att föregående besökare har “glömt” att tvätta händerna eller beror det på att föregående besökare har tvättat händerna men missat att torka dem? Jag blir alltid lika fundersam, men hoppas förstås på det sistnämnda alternativet… Lite obehagligt är det dock att inte veta säkert 🙁

Vad gäller toalettkultur så förekommer det för övrigt ett flertal intressanta fenomen. Några exempel är fotspår på toalettlocket, ospolad toalett, pölar utanför toaletten och mer papper på golvet än i papperskorgen. Har alltid haft svårt att förstå att det ska vara så svårt att göra rätt; eller är det jag som tänker fel? I så fall fortsätter jag gärna med det – det känns fräschare på nå’t sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *