Sport i helgen

Hästöga

Årets upplaga av Svenskt Travderby avgjordes i dag på Jägersro. Överlägsen segrare blev Stefan Hultman-tränade Maharaja med Örjan Kihlström i sulkyn. En helt fantastisk häst, som inte bara sopade banan med konkurrenterna utan imponerade STORT. Underbart att se, nästan så att man blev tårögd.

Det svenska fotbollslandslaget (herrarna) åkte till Budapest och besegrade Ungern med 2-1. Detta efter ytterligare ett bragdmål av allas vår Zlatan Ibrahimovic; denna gång i matchens absoluta slutskede. Det landslag som tidigare var mer eller mindre uträknat (även av mig) kämpar på och VM-drömmen lever vidare = superkul 🙂

I dag gick Sanktans Finaldag för 14- och 16-åringar av stapeln i Ängelholm. Det handlade om fotboll och enligt min utsände på plats (typ Tommie 😉 ) gick det minst sagt hett till. Det var nära att det blev slagsmål mellan föräldrar på läktaren… Är det konstigt att fotbolls/läktarvåldet existerar? Nä, knappast. Om inte ens ungdomarnas så kallade förebilder klarar av att hålla sig i skinnet på juniornivå finns det en del att jobba med 🙁 Fast mest är det skrattretande – lite humor faktiskt.

2 svar på ”Sport i helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *