“Familjemys”

Lilja

I dag skulle Tommies underbare morfar Bengt ha fyllt 78 år. För att hedra hans minne begav vi oss till kyrkogården för att lägga blommor vid graven; Tommies syster Anne och mamma Mona visade sig också vara där. Det blev en härligt uppsluppen stämning och den siste som skulle ha misstyckt hade varit Bengt. Det är skönt när det gått några år och sorgen mer och mer (aldrig helt…) övergått till glada minnen.

Efter gravbesöket visade det sig att vi alla skulle vidare till Coop Forum i Bromma. “Sisten till Coop är en påse hundskit” sade min mogne man till sin mamma. Den lika mogna mamman nappade förstås på utmaningen = två bilar i en rasande fart på väg från Hässelby till Bromma. Jisses! Efter vad man skulle kunna kalla regelbrott (eller snarare trafikbrott) vann Tommie knappt före sin tappert kämpande mor. Humor och glimten i ögat piggar helt klart upp tillvaron, men ibland undrar jag förstås vad det är för skum familj jag gift in mig i 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *