Hösthelg

Revsuga

Efter att ha tillbringat ett gäng helger på tu man hand med lille Teo blev denna ett ljus i mörkret: Tommies jobb har varit/är förlagt till Stockholm 🙂 Man glömmer snabbt, men jisses vad mysigt det är att ha maken “på plats” 😉

Under torsdagens premiär mot LHC visade SSK förvisso inte prov på något skönspel, men detta kompenserade man upp med krigarhjärtan. I lördagens uppföljare mot Luleå saknades både skönspel och hjärtan = 8-2 till Luleå 🙁 SSK kan mycket väl komma att kriga sig till många poäng, men genom att glida runt på en skridsko (per gubbe alltså) vinner de inga matcher. Urtrist…

I dag ska Tommie till Djursholm på jobb och jag ämnar följa med; min älskade pappa har sin viloplats på Altorps begravningsplats i nämnt område. Dags att snygga till lite inför kommande vinter och dessutom känner jag ett så’nt inre lugn varje gång jag kommer till pappas grav. Religiös eller inte, men både kyrkor och kyrkogårdar är oerhört fridfulla platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *