BudgetSnygg

Depend

Depend har prisvärda nagellack

Att skönheten kommer inifrån har de flesta fått inpräntat sedan barnsben, men trots det tjänar företag världen över multum på människor som vill använda yttre “hjälpmedel” såsom en viss typ av kläder, kosmetika etc. Vi lägger ner massor av pengar på skönhet; det finns t o m folk som skuldsätter sig (= helt sjukt…) för att kunna köpa märkeskläder, dyra krämer och annat som de egentligen inte har råd med. Budgetvaror tycks för vissa inte vara något alternativ, och jag har faktiskt oerhört svårt att förstå varför. Dels verkar det i mitt tycke naturligt att “rätta munnen efter matsäcken”, men icke att förglömma: det finns massor av bra/snygga budgetalternativ.

Det var/är en tjej på mitt jobb som fick mig att fundera över detta; hon är alltid snyggt klädd och ser superfräsch ut. Faktum är att jag var helt säker på att hon handlade för dyra pengar, men icke då. Denna fantastiska tjej lyckas med konststycket att vara en snygg, icke högavlönad ensamstående mamma. Och nix, hennes släkt är inte multimiljonärer – damen i fråga har “bara” väldigt god smak och lyckas plocka fram godbitarna ur det vi alla ser (och kanske missar?) i postorderkataloger m.m. Jag är djupt imponerad (och lite avundsjuk 😉 ) över hennes talang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *