Novembertorsdag

Fucithalmic
 
Dagen började med ett besök på Djurakuten, där vår kära Eva hade ordnat en tid åt Teo. Som jag själv misstänkte hade han fått ett sår på hornhinnan (liksom förra året…) och behandling med antibiotika, ögondroppar och smärtstillande står nu på schemat. Teo är förstås inte överförtjust, men det går ändå förvånansvärt bra = skönt!
 
I  morgon bär det av till landet igen och det ska i vanlig ordning bli alldeles underbart 🙂 Tommie kommer att ha en hel del att göra i helgen, men själv ska jag bara koppla av med en god bok framför en varm brasa. Livet är bra rättvist, eller hur?! 😉 I bästa fall lyckas vi hålla Teo borta från alla vassa föremål (som torkade grässtrån och så’nt) också så att även han får en angenäm tillvaro. Ett trasigt öga räcker…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *