Da’n före da’n före da’n före…

Tummen Upp

I dag var det jullunch med jobbetRissne Gård – gott men inget extra denna gång. Min stora favorit på julbordet = Janssons Frestelse och är den medioker blir helheltsintrycket mediokert… Måste ändå säga att jullunchen (julbordet), liksom miljön på Rissne Gård, brukar vara alldeles utmärkt och förmodligen var så även denna gång. En Jansson hit eller dit kanske inte är hela världen för alla besökare?

Under kvällen blidde det till en början lite julhandel; dåligt humör (jag) och Tommies hunger ledde oss dock vidare till mat och trevligt sällskap: mat på Bishops Arms och sällskap av kollegan Annica, hemlige Åke och underbara Madde i baren 🙂

Berättade häromdagen om min vidriga hemfärd från jobbet = snöstorm, dåligt med kläder och “isflak” på skallen. Döm om min förvåning när jag fick höra att min kollega Eve (ponnytravförbundet) skrattade HÖGT åt min berättelse. Är hon möjligen sadistiskt lagd den där Eve? 😉 Man undrar… Nä, skämt åsido: jag blir alltid lika glad när någon både läser och har nöje av min lilla blogg 🙂 Tack för din uppmuntran, Eve!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *