Julstök & så’nt

Badkarssmiley

Det är märkligt hur det kan bli; jag och Tommie hade tänkt slippa julstressen genom att fira julafton för oss själva på landet. Hur det går så här långt? Tja, vi stressar runt som skållade troll och lämnar julklappar till höger och vänster, handlar diverse förnödenheter, planerar nyårsfirandet etc = vi är helt slut 🙁 Vi tröstar oss dock med att julefriden är nära och att lugnare dagar nalkas 🙂

I morgon blir det julbordUlla Winbladhs på Djurgården och jag hoppas att jag, Tommie, min mamma, brorsan Åke och hans familj samt Nina får en riktigt trevlig kväll. Tråkigt nog har mina allra äldsta släktingar, krutgubben Olle och min mormor Ann-Mari, fått förhinder (ohälsa…) men vi kommer ändå att ha dem med i våra tankar.

Mitt i allt annat stök besökte jag min pappas grav i Djursholm under kvällen. Altorps begravningsplats var oerhört vacker under sitt snötäcke och pappas lykta kommer nu att brinna och sprida ljus de närmaste fem dygnen. Det kanske låter fånigt, men för mig är det jätteviktigt att veta att det är ljust, varmt och gott hos pappa – särskilt under julhelgen.

Ett varmt bad och lite avkoppling hägrar nu och jag säger därmed godnatt till lilla datorn. Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *