Nyårsafton

Citronmousse

Recept från Expressens Mat & Dryck Foto: Petra Jonsson

Till kvällen kommer några go’a vänner på besök: Jojje, Jonas, Stolle, Jennifer, Christian, Patrik & Erica. Tillsammans ska vi avnjuta en trerättersmeny enligt nedan:

Toast med laxröra

Helstekt marinerad fläskfilé, potatisgratäng, gräddsås & grönsallad

Citronmousse med färska hallon

Till tolvslaget blir det skumpa och minikrustader med kräftskagen och jag hoppas att det blir precis lika gott som det låter 😛 En fullständig rapport kommer förstås i morgon (eller nå’n annan dag när jag är pigg och alert).

Kramisar Storkelina

2 svar på ”Nyårsafton

  1. Elin >> Och Gott Nytt och god fortsättning på dig, min sköna! Snart kommer jag flaxande åt ditt/ert håll med mina hårt ansträngda storkvingar, men vi väntar väl ett par veckor till antar jag?! 😉 Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *