Hockeytankar

HockeySmiley3

I kväll tog SSK emot Färjestad hemma i AXA Sports Center, och vips så blev det fullsatt. Eller nja, det berodde nog inte baraFärjestads besök – att arrangörerna (tillsammans med sponsorer = privatpersoner och företag) bjöd på  fri entré bidrog nog en hel del. Ett hedervärt och lyckosamt försök att locka publik, men också ett sorgligt bevis på att allt (nästan då’ra) är intressant så länge det är gratis… Fast det är klart, om någon promille av kvällens extrapublik blev riktigt biten så kanske man kan öka publiksnittet med tre gubbar per match och det vore ju inte så illa 😉

SSK slog Färjestad med 2-0 = en både välförtjänt och välbehövlig trepoängare 🙂

Natti Natti / Storkelina

3 svar på ”Hockeytankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *