Londondagar – del I

Melanie

Jag & Tommie har haft en fantastiskt trevlig Londonvistelse, som jag i korthet (?) kommer att beskriva dag för dag. Hoppas bara att jag får till orden, för som alla vet är det lätt hänt att bloggdrottningar och andra kändisar tappar svenskan när de (vi) lämnar Sverige 😉

Torsdag: Delade flygplan med delar av OS-truppen, ex.vis Peter “Foppa” Forsberg och Stefan Liv. Världen måste vara bra liten för i stolen bredvid mig hamnade Tre Kronors assisterande materialförvaltare, tillika SSK:s materialförvaltare, Anders “Spindeln” Kellerstam = resan bjöd på en hel del SSK- och hockeysnack.

Efter att ha checkat in på centralt belägna St Giles Hotel (ca 150 m från korsningen Oxford Street/Tottenham Court Road) var det dags för mat. Hungriga som vi var bestämde vi oss för ett säkert kort, nämligen den italienska restaurangen Melanie i Soho. Gott, prisvärt och mätta blev vi 🙂

Kvällen tillbringade vi på musikklubben The Intrepid Fox, där vi ganska snart lyckades reta upp en lättklädd servitris – vi hade tittat åt hennes håll och skrattat… För omväxlings skull hade jag verkligen nytta av min snacksalighet och lyckades charma/prata oss ur den prekära situationen. Antagligen tur det, för tjejen såg faktiskt farlig ut.

Fredag: Shopping och lunch på stan; sedan lite vila innan det var dags för middag. Den här gången blev det en av kedjan Scotch Steak Houses restauranger, vilket tyvärr visade sig vara en flopp :(Ganska dyrt, trist mat och det “fina” köttet var segt…

Kvällen avslutades med Chicago The MusicalCambridge Theatre och det var, som kontrast till middagen, en verklig upplevelse. Det är inte svårt att imponeras av en bra/kul story med oerhört proffsiga framträdanden – tack än en gång Jonas!

Kramis Storkelina – resenären

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *