Höstmode & morgonmys

Ljus2

Som kontrast till snö, kyla och olympiska spel tänkte jag ägna en stund åt kvinnlig flärd. Surfade därför in på www.glamour.se och vad var det första jag fick se? Jo, höstens måsteplagg i form av en jacka. Höstmode?! Hur kan någon människa fundera över det mitt under den kallaste vintern på 40-50 år? Nä, drömmar om vår, sommar och värme är vad som upptar min tid för närvarande och nästa höst existerar inte ens i min tidsuppfattning. Inte ännu iallafall…

Annars funderar jag mycket över hur det ser ut på landet och om taket på vår lilla stuga fortfarande ligger på plats. P g a födelsedag, Londonresa etc har jag & Tommie inte varit där på ett tag och det suger 🙁 Inte heller till helgen får man komma till paradiset, för Tommie har jour. Och ja, jag vet att jag borde ha haft ett eget körkort! Fast det hade ändå inte varit samma sak att åka till landet själv (eller på tu man hand med Teo), så jag grämer mig inte lika mycket som alla andra över det där uteblivna körkortet 😉

I morgon tänker jag ta sovmorgon, eller snarare bli sen (fast inom flexramen förstås) till jobbet. Lite morgonmys framför TV:n med hockey i form Sverige-Slovakien är inplanerat. Hoppas på en fartfylld tillställning och, framförallt, att Tommie inte behöver dra i väg på jobb.

2 svar på ”Höstmode & morgonmys

  1. Men sitt inte bara där och gnäll över att du inte har körkort – se till att fixa det istället!!

  2. Jonas >> Men hallå, jag skrev ju att alla andra tycks lida mer än jag 😉 Visst vore det super med ett körkort, men jag tror att både du och alla andra trafikanter mår bäst om jag håller mig borta från trafiken… Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *