Massor av snö & så’nt

Alfapet

Har tillbringat helgen på landet och jäklar vad snö det var. Har aldrig tidigare sett så mycket vitt – vackert! På lördagen var det strålande sol och Tommie skottade till en sporadisk uteplats  = en snösoffa. Där satt vi i flera timmar och bara njöt, fikade, tog en varsin öl och pratade; till och med den “vinterskygge” Teo uppskattade de värmande solstrålarna. I går kväll blev det Alfapet med grannarna Jennifer & Christian och jag vann såklart tämligen överlägset 😉 

I dag har jag mest ägnat mig åt min nya hobby: att studera fåglarna, som åt av all den mat (jordnötter, talgbollar, russin etc) jag spridit omkring mig. Det kändes så himla bra att göra så många SÅ glada – delad glädje är verkligen dubbel glädje 🙂 När fåglarna var mätta och belåtna blev det även några avsnitt av serien Prison Break, som kommit att bli en på-landet-passion i vintermörkret.

I morgon ska jag vara ledig och ta itu med en massa viktiga, men mindre roliga saker. Ska bl a fila klart på mitt överklagande till Försäkringskassan och besöka min nya sjukgymnast för första gången. Det sistnämnda är inte direkt superfestligt, men ändå lite spännande. Det skulle ju inte direkt göra nå’t om nå’n kunde ge mig lite heta tips så att jag kan må bättre.

Min kabel, som jag behöver för att föra över bilder från kameran till datorn tycks vara spårlöst försvunnen 🙁 Så himla trist, för jag vill lägga upp bilder på nya fondväggen (egna fototapeten) i sovrummet och lite annat smått och gott. Vem har knyckt kabeln?! Jag trodde att den var på landet, men icke. Någon som har sett den? Hjälp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *