Ingen schlager här inte

Noter2

Helgen har gått i musikens tecken med början i fredags på Sumpans eminenta rockklubb The Cave. Kvällens begivenhet var före detta Iron Maiden-sångaren Paul Di’Anno i sällskap med för mig okända musiker. Inte min typ av musik (jag “hatade” hårdrock när jag var ung…), men helt klart kul att att ha sett. Sällskapet i form av Tommie, Jonas, Calle, Mackan och Johannes var dessutom av ypperlig klass 🙂

När The Cave stängde bjöd Mackan på flamberade pannkakor, glass & sylt hemma hos sig – dundersuccé 😛 Fick dessutom äran att träffa den oerhört vackre och charmante hankatten Zorro, som var en betydligt trevligare bekantskap än den stenhårda fönsterbänken bakom soffan…

I går var det spelning på Klubb Kalashnikov på KGB Bar & Restaurant och denna gång var det favoriterna Peter Murphy’s Carver Combo som stod för underhållningen. Förvisso i hård konkurrens med Stolle, som bjöd på årtusendets dansnummer och annat smått och gott 😉 Utöver Stolle så var  jag, Tommie, Danne, Matte, Max, Jonas, Mackan, Sara, Johan & Ellinor på plats liksom (förstås) Peter, Karla, Bibi & Pål. Kompisgäng och släktträff i en salig blandning var ett framgångsrecept = en supertrevlig kväll/natt!

2 svar på ”Ingen schlager här inte

  1. Synden straffar sig själv 🙂 Efter den våldsamma uppvisningen (som var i klass med Tommies legendariska show med blandade småhopp på Mosebacke) har jag dragits med hicka i 36 timmar. Kul var det, men då frågar vi inte de andra gästerna?

  2. Stolle >> De andra gästerna tyckte förstås att det var skitkul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *