Onsdagsmix

Simhall

I går var jag i Sundbybergs Simhall med brorsan Åke & lille Sebbe och det var mycket trevligt 🙂 Jag hann med både motionssim och vattenlek = alla var nöjda och glada. Måste säga att nämnd simhall är oerhört fräsch och trevlig och det kommer sannolikt att bli många, många besök.

Inte heller i går lyckades SSK säkra sin elitserieplats – gårdagens match mot Leksand gav blott 1 poäng 🙁 Kvalserien är således fortfarande en vidöppen historia, och jag känner mig långt i från säker på något just nu. I värsta fall kan det komma att bli en målskillnadsaffär av det hela; i bästa fall blir den till SSK:s favör.

Det är egentligen märkligt att idrotten kan kännas så himla viktig, för när allt kommer till kritan betyder den ingenting alls. Åtminstone inte jämfört med verkligt stora saker som liv och död; något man påminns om med jämna mellanrum. Försöker dock döva mitt dåliga samvete över att fästa vikt vid tämligen triviala saker med att livet vore fruktansvärt trist om man ständigt skulle gräva ner sig i sorg/världsproblem. En kombination av glädje och eftertanke är förmodligen det ultimata, och jag försöker så gott jag kan med lite av varje.

Ha det gott och lev väl! / Kram Storkelina

2 svar på ”Onsdagsmix

  1. “Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” -Bill Shankly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *