Härligt i Norrköping

Efter besöket på Kolmården åkte jag & Tommie vidare till Norrköping, där vi skulle besöka de “nyss” återflyttade vännerna Kennet & Camilla samt deras lilla solstråle Tilde. Jag blev mycket, och glatt, överraskad när det bjöds på tårta och delades ut present – till mig 🙂 Presenten bestod i  en vacker  aluminiumbalja avsedd för kylda drycker (se nedan) och den var laddad med ett vackert stenhjärta, en randig myskudde vald av lilla Tilde, vaniljvodka, rosévin, mousserande vitt, groggvirke och nötter. Anledningen var min 40-årsdag i början av februari och det var verkligen rörande rart, tack!

Efter fika, småprat och lite vila (för mig) bar det av för en liten sightseeingtur på stan = både vackert och trevligt. Turen avslutades vid en vackert inredd restaurang, nämligen Källaren Bacchus. Där blidde det mat och dryck i form av toast skagen till förrätt, plankstek som huvudrätt samt öl/vin; Kennet & Camilla valde lite annorlunda. Gott var det hursomhelst och när kvällen sedan avslutades på puben Durkslaget var vi utomordentligt nöjda.

I dag bjöds det på en underbar frukost, som Kennet hade slängt ihop lite snabbt (?): äggröra, knaperstekt bacon, vita bönor, bröd, juice, kaffe/te etc. Jag, som i veckorna inte är någon frukostätare av rang, skulle gott kunna ha en Kennet hemma varje helg. Vid tillfälle kanske jag kan lämna Tommie i Norrköping för en intensivkurs? 😉

Så småningom påbörjade vi bilfärden hem och lille Teo fiskades upp hos svärmor på vägen. Sitter nu hemma i soffan och bara njuter av en minnesvärd helg och det är SÅ skönt.

/ Storkelina – livsnjutaren

P.S. Jag hade problem med att få till bildtexter, men det är alltså Kennet, Camilla och lilla Tilde på bilderna nedan. Gissa vem som är vem!? D.S.

40-årspresent
Välkommen present 😛
TildeCamilla & Tilde
Kennet2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *