Veckans Profil

Jejje3

Den 27-åriga på-landet-grannen Jennifer har jag bara känt (eller åtminstone varit bekant med) sedan i december förra året, men något säger mig att vi kommer att få dras med varandra lääänge = det är lika bra att presentera henne här 😉

Även fast vi bara har umgåtts en relativt kort tid så har unga Jennifer, eller Jejje som hon oftast kallas, redan gjort ett enormt intryck på mig. Man kan säga att hon är allt det jag önskar att jag också vore: superkvinnlig och huslig men samtidigt supertuff, driftig och orädd. Denna unga dam har massor att lära sin något äldre (hm) grannfru…

Jejje jobbar som förman i suggstallet vid Berga Naturbruksgymnasium men är helst hemma i nya paradiset, dvs skogs- och jordbruksfastigheten Annelund. Här har hon för avsikt att hålla får och några höns, men det återstår fortfarande en del vad gäller planering och byggnationer. Förutom Jejje så huserar även pojkvännen (när ska han fria?) Christian, hunden Rocky, ett antal katter (jag kan inte alla namnen ännu, sorry!) samt det inneboende paret Dick & Camilla på gården. Och i bland kommer grannarna på besök också 🙂

För att ge en kort men målande beskrivning av veckans profil väljer jag följande ord: Jejje är en feminin tjej som älskar Marilyn Monroe, men hon är också en tjej som håller på att ta lastbilskort. Hon är smart, tuff, mjuk & behaglig i en salig röra och hade jag inte träffat henne skulle jag nog inte ha trott att hon fanns. Coolt, du är nästan min idol Jejje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *