Fredagsrubrik

Tummen Upp

Den gångna veckan har fullkomligt rusat fram och fredagen kom nästan som en glad överraskning = jag njuter 🙂 Det är egentligen märkligt hur olika man uppfattar tiden; emellanåt känns några enstaka sekunder som en evighet medan det andra gånger kan kännas som att saker som hände i barndomen inträffade för någon vecka sedan. Skumt…

Läste just om en amerikanska som skötte sitt jobb exemplariskt, men ändå fick sparken. Skälet? Hon var för snygg! Redan innan den märkliga uppsägningen hade kvinnan blivit tillsagd att byta klädstil för att hennes manliga arbetskamrater inte kunde koncentrera sig. För de andra kvinnorna på kontoret gick det dock utmärkt att bära de “förbjudna” kläderna… Hm, var problemet verkligen kvinnans eller var det kanske männen det var “fel” på? Döm själva. Jag är i alla fall glad över att aldrig ha varit för snygg för arbetslivet – själv har jag fått sluta mina jobb av helt andra skäl 😉

Ha en härlig kväll!

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *