Gott & Blandat

Vi Esplanaden

I morgon ska jag & Tommie träffa släktingarna Angela och Nick, som är på besök från London. Besökarna undrade lite försiktigt om jag känner till något bra ställe (i city) där vi kan äta och dricka gott = jag får skämmas 🙁 Trots att jag har bott i Stockholm med omnejd i hela mitt liv så är jag övertygad om att Angela, som har spenderat årtionden utomlands, har bättre inblick i stadens nöjesliv än vad jag någonsin har haft eller någonsin kommer att få…

När jag kom till jobbet i morse såg det nästan ut som om jag hade varit i slagsmål under helgen, men så var det förstås inte. Jag hade bara lekt med hunden Rocky, som ständigt viftade runt (bland annat på mig) med en jättepinne. Pinne var dessutom en underdrift; den var snarare att likna vid ett träd 😉 För övrigt var det en bra dag på jobbet – den tidigare tjänstledige kollegan Björn var åter på plats och det piggade upp.

Den som känner mig väl vet att jag kan vara lite känslig när det gäller hur kött ser ut innan det ska tillagas; jag kan ex.vis bara tänka mig att steka köttfärs om den är tillräckligt “snygg” (nä, jag är inte knepig alls…). Idag hittade jag hursomhelst lövbiff i Sumpans senaste tillskott av matvarubutiker, Vi Esplanaden, och den såg oerhört smaklig ut. Det var nästan så att jag hade kunnat äta den rå, så jag köpte på mig ett rejält lager. Måste faktiskt passa på att slå ett slag för den nya Vi-butiken i Sundbyberg: den är rymlig, fräsch samt har ett utmärkt sortiment och är i mitt tycke tveklöst ortens bästa. Hoppas att kunderna hittar dit också så att den blir kvar.

Natti natti / Storkelina

2 svar på ”Gott & Blandat

  1. TACK!!! Äntligen någon som varit i nya Vi-butiken så att jag kunde få ett omdömme! Skulle ju i och för sig kunnat testa ändå, men är man harig så är man! Nu blir det definitivt en tur dit.

    /G

  2. Gunilla >> Det gör du helt rätt i – hoppas att butiken passar damen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *