Och så var det dagen efter

På Midsommardagen var vi uppe hyfsat tidigt; särskilt med tanke på att Tommie, Uffe & Peter satt upp till kl: 08.00 på morgonen. Själv hade jag dock den goda smaken att gå till sängs “redan” kl: 06.30, men då ägnade jag å andra sidan en halvtimme åt att lösa genikrysset också.

Stuart, Jenny, hundarna Finn & Otter samt Uffe åkte hem under dagen, medan Peter, Karla och Jonas stannade ytterligare en kväll/natt. Alla var skapligt avslagna, men trots allt så släpade vi ut TV:n på verandan för att kolla VM-matchen mellan USA och Ghana. Även grannarna Jejje, Christian och hunden Rocky var på plats och vi hade det riktigt trevligt 🙂

Nedan följer några “dagen efter-bilder”:

Jonas, Tommie & Uffe

Jonas, Tommie & Uffe

Stuart med hundtrio

Stuart med hundarna Otter, Teo & Finn

Stuart, Jenny & hundarna

Stuart & Jenny med Otter i famnen och Finn på marken

Karla & Peter

Karla & Peter

Karla & Tommie

TV:n, Karla & Tommie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *